X10Ds

X10D Solutions har utvecklat ett stort antal ”X10Ds” (”Extends”) för våra kunder. Dessa X10Ds accelererar användningen av existerande verktyg för att effektivisera din organisation så mycket som möjligt. De automatiserar repetitiva uppgifter och kvalitetssäkrar din information. Verktygen säljs som årliga prenumerationer.


Framework Server

Code

Automatisera mera! Lägg inte tid på att generera PDF:er och STP modeller eller migrering av data. X10D Framework Server låter dig koncentrera dig på din kärnverksamhet. Den ger dig mer tid att designa, utveckla och uppfinna.

SmarTeam to 3DEXPERIENCE Migration Tool and Framework

VR_Girl

Förbered er CAD data för framtiden. X10Ds migreringsverktyg ”rengör” er data, applicerar rätt material på rätt ställen och ser till att alla PLM-attribut är korrekta. Det här ramverket ger din CAD data den perfekta starten i 3DEXPERIENCE.

Attribute Tool for Quality

Transportation

Med X10Ds Attributverktyg kan du skräddarsy beteendet för din PLM-data. Automatisera regler och attribut för livscykelsoperationer och bespara dina anställdas tid samtidigt som du håller ordning på din data på ett tryggt sätt.

2D/3D Tool for 3DEXPERIENCE

Man_Ipad_System

Anpassa dina egna ritningstyper och växla mellan dem i realtid. Få in färsk PLM data i dina ritningar och få en direkt överblick över vikter och material i dina sammanställningar. Automatisk stämpling och mer ingår i 2D/3D Tool for 3DEXPERIENCE. På X10d vill vi att du ska ”Lägga din värdefulla tid på rätt saker”.

We have developed X10Ds for CATIA V5. These tools are free to use for our CATIA V5 license customers.

Vi har även flera X10Ds för CATIA V5. Dessa verktyg är gratis att använda för våra CATIA V5 licenskunder.

2D/3D tool

Man_Ipad_System

Förenkla ditt arbete med modeller och ritningar i CATIA V5. 2D/3D Tool hanterar listor, vikter och material. Verktyget skapar de parametrar du behöver (till exempel för att kommunicera med ett PLM system). Det hanterar ritningsmallar och låter användaren byta ritningsformat i realtid utan att förlora parametrar och texter.

Rename Instance Tool

Ett verktyg som skannar igenom en hel produktstruktur och byter namn på alla instanser till dess relaterade Parts PartNumber (och adderar ett unikt nummer per instans) vilket ger bättre överblick för användaren. Programmet kommer också med valet att lämna instanser i fred när dess produkter är skrivskyddade.

Hide & Show Program

Programmet låter dig enkelt gömma eller visa olika element i den aktiva Sammanställningen i CATIA V5. Kommer med möjligheten att endast välja de parter som är läs/skrivbara (eller ”Checked Out”).

Assembly Constraint Checker

Assembly_Checker

Assembly Constraint Checker analyserar alla assembly constraints i din aktiva sammanställning. Programmet presenterar om det finns några problem på ett tydligt sätt och markerar berörda delar direkt i din sammanställning i CATIA.

Material Application

Applikationen går igenom en hel sammanställning och listar alla material som används i den. Visar om det finns delar som saknar material och/eller om de har material som inte längre existerar i er materialkatalog. Programmet låter dig välja dessa parter i CATIA och även att applicera eller byta material direkt från verktyget

CATDUA V5 Tool

Man_Working_PC

Utnyttja styrkan hos CATDUA V5 med ett förenklat interface. Arbeta direkt med dokumenten som är öppna i din CATIA session. Verktyget laddar ner dina CATIA-filer, städar dem och laddar upp dem igen till valvet automatiskt. Det förser dig också med en bättre, mer utförlig rapport jämfört med standard CATDUA V5.

Let's get in touch!

Closeup shot of a two unrecognizable businessmen shaking hands in an office

Vi vill veta hur vi kan hjälpa dig!
Är du intresserad av mer information om våra lösningar, produkter eller vår erfarenheter så är vi bara ett kort meddelande från att kunna hjälpa dig!

Ha en bra dag!
Team X10D Solutions

Client Portal

Allt handlar om ärlighet, enkelhet, personlighet och professionalism

Ditt meddelande har skickats!

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt

Let's get in touch!

Closeup shot of a two unrecognizable businessmen shaking hands in an office

Vi vill veta hur vi kan hjälpa dig!
Är du intresserad av mer information om våra lösningar, produkter eller vår erfarenheter så är vi bara ett kort meddelande från att kunna hjälpa dig!

Ha en bra dag!
Team X10D Solutions