Arbeta hos X10D!

X10D Solutions är ett relativt ungt bolag där alla är delaktiga i de beslut som fattas. Vi försöker se till individens utveckling och uppmuntrar egna initiativ.
Varje år görs en gemensam planering av det kommande året där alla är med och beslutar kring budget samt aktiviteter. En gång per år så flyttar vi kontoret utomlands i en vecka och har vår ”X10D Week”.
Under denna vecka får vi möjlighet att arbeta på annan ort, kompetensutveckla oss och umgås ihop. Vi har bra förmåner för träning, sjukvård, pension och bonus baserat på företagets resultat.
Ovanstående tillsammans med andra aktiviteter gör att vi är det personliga bolaget som levererar bra tjänster med nöjda kunder. Hos oss får du hela tiden möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med spännande uppdrag hos kunder i olika branscher.

Säljare / Affärsutvecklare

Vi söker en engagerad och driven Säljare / affärsutvecklare som vi hjälpa företag till nästa nivå i sin utveckling. Du har erfarenhet av tillverkande industri och har sålt IT lösningar tidigare.

FÖR MER INFORMATION

Klicka på knappen för att ladda ner en PDF fil.

PLM konsulter sökes

Som PLM-konsult och utvecklare arbetar du i teamet med att konfigurera och anpassa våra system så att de passar kundernas affärsprocesser. När vi anpassar systemen görs detta främst i Java och C# och de flesta egenutvecklade applikationer är gjorda i C#.  Din roll kommer att utvecklas hos oss. I våra projekt finns roller som projektledare, lösningsarkitekter, metodutvecklare, utbildare och utvecklare.

FÖR MER INFORMATION

Klicka på knappen för att ladda ner en PDF fil.

Client Portal

Allt handlar om ärlighet, enkelhet, personlighet och professionalism

Ditt meddelande har skickats!

Tack för ditt meddelande.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt

Let's get in touch!

Closeup shot of a two unrecognizable businessmen shaking hands in an office

Vi vill veta hur vi kan hjälpa dig!
Är du intresserad av mer information om våra lösningar, produkter eller vår erfarenheter så är vi bara ett kort meddelande från att kunna hjälpa dig!

Ha en bra dag!
Team X10D Solutions